Meer lezen

Achtergrond

Al meer dan tien jaar ben ik werkzaam in de ontwikkeling van software en heb mijn vaardigheden ontwikkeld door te werken voor verschillende grote projecten voor diverse bedrijven. Hierdoor ben ik bekwaam geworden in het oplossen van complexe vraagstukken en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Passie

Als freelancer wil ik graag mijn passie voor het ontwikkelen van software combineren met persoonlijke samenwerking. Met meer dan tien jaar ervaring in maatwerk softwareontwikkeling en specialisatie in Laravel, ben ik in staat om succesvol kwalitatief hoogwaardige maatwerk oplossingen te leveren. Mijn streven is om mijn technische expertise te verbinden met de unieke behoeften van mijn klanten, zodat we samen succesvolle projecten kunnen realiseren.

Wie ben ik

Mijn naam is Stan (31), en naast mijn werk als freelance ontwikkelaar, houd ik me graag bezig met verschillende interesses en hobby's. Zo ben ik een fanatiek puzzelaar en ben ik graag bezig met koken. Ook de nieuwste internet trend AI (kunstmatige intelligentie) heeft mijn interesse gewekt en bijt ik me graag vast in complexe uitdagingen.

Laten we kennis maken

Weten wat iWizard voor jouw onderneming kan betekenen? Stuur een bericht en laten we kennis maken.

Stuur een bericht